Hesabın və məlumatların silinməsi
Tətbiqdə
- Profil bölməsini açın.
- Dişli işarəsinə (Parametrlər) toxunun.
- Hesabı sil seçin və təsdiqləyin.
Tətbiq olmadan
Giriş etdiyiniz Google hesabının ünvanından [email protected] ünvanına yazın. Hesabı 30 gün ərzində silib sizə cavab veririk.
Nələr silinir
Dərhal və birdəfəlik: profil (ad, e-poçt ünvanı, şəkil, cins, doğum tarixi, region, dil), seçilmişlər, yadda saxlanmış anlar, baxış və oxuma tarixçəsi, saxlanmış kitablar, qeydlər və işarələr, sorğu cavabları, həmçinin giriş hesabı (Firebase). Bunlardan heç biri saxlanmır.